Bejelentés

ORIGÓ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁN Ha bajban vagy! www.origoalapitvany.5mp.eu

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

1 Az Alapítvány támogatja a rehabilitáció után a társadalomba visszailleszkedni kívánó szenvedélybetegek számára a megfelelő életkörnyezet biztosítását.Olyan szenvedélybetegek számára nyújt segítséget,akik biztonságos környezetben szeretnének munkát,lakhatási lehetőséget keresni.

2 Az Alapítvány támogatja a szenvedélybetegek felélpülésének koordinálását felügyeletét azaz,hogy lehetővé teszi a korábban felépült társaik és szakemberek segítségével történő felépülést ellenőrzött környezetben.

3 Az Origó Alapítvány támogatja a gyógyult szenvedélybetegek visszaesésének megakadályozását.Csoportokat szervez hasonló sorsú gyógyult szenvedélybetegek között,amelyekben a közösségi szellem garantálja a visszaesés megelőzését.

4 Az Origó Alapítvány gondoskodik a munkaügyi hivatalokkal,szociális szervezetekkel,rehabilitációs otthonokkal,a más hasonló célú alapítványokkal és egyéb társadalmi szervezetekkel történő kapcsolatok kiépítéséről.

5  Az Origó Alapítvány céljait úgy kívánja elérni,hogy koordinálja a személyesen tenni akaró személyek tevékenységét, adományokat gyűjt célokkal kapcsolatos ráfordítások fedezetére,hosszabb távon pedig - amennyiben a célokhoz csatlakozók adományi lehetővé teszik -saját otthont üzemeltet a fenti célok megvalósítása érdekében.

6 Műlködése során együtt mülködik a hasonló célokat szem elött tartó civil szervezetekkel,helyi hatóságokkal és az adott területen illetékes szociális ellátó szervezetekkel.

Alapítvány elnevezése: Origó Alapítvány Székhelye: 1134 Budapest Gidófalvy Lajos.u.

Jogállása: Közhasznú szervezet

O.D.E.K Csoport

Alapító elnök: Kovács András 06302480270

Kuratórium elnöke:

Zala Zsolt Titkár: Bolyácz Árpád

Email: alapitvanyorigo@gmail.com

htpp://origoalapitvany.blogspot.com

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!